Brandstoffen

Wij leveren brandstof en aan zowel particulieren, industriëlen, landbouwers als tankstations.

Wij beschikken over een uitgebreid vrachtwagenpark en leveren zo GASOLIE VERWARMING bij u aan huis.

Zowel aan ons tankstation als thuis in uw opslagtank leveren wij DIESEL met een laag zwavelgehalte van maximum 10ppm, geschikt voor elk type dieselmotor. Tijdens de wintermaanden garanderen wij diesel van winterkwaliteit.

GASOLIE EXTRA EN590  is dé milieuvriendelijke brandstof bij uitstek. Deze brandstof voldoet aan streng vastgelegde criteria opgelegd door de gelijknamige Europese EN590 norm. Gasolie extra EN590 beschikt tevens over een laag zwavelgehalte van maximum 10ppm. Gasolie extra EN590 leent zich perfect voor de huidige generatie blauwe vlambranders, wand- en condensatieketels en is eveneens ideaal voor de gevoeligere high-tech inspuitsystemen (common-rail) waarmee tegenwoordig het merendeel van de motoren van moderne landbouwvoertuigen zijn uitgerust.

PETROLEUM TYPE B geeft een zeer zuivere verbranding, en is daarom ideaal voor het verwarmen van uw woning indien u een stoof heeft. Door het lage zwavelgehalte wordt Petroleum type B ook gebruikt voor verschillende doeleinden in de landbouw o.a. veehouderijbedrijven / pluimveebedrijven.

PETROLEUM TYPE C leent zich perfect voor gebruik in petroleumvuurtjes (zibro kachel). Petroleum type C is zowel te verkrijgen aan de pomp als thuis geleverd.

Zowel BENZINE ’95 als ’98 kan getankt worden aan ons tankstation te Beerse. Dit kan ook geleverd worden aan bedrijven en garages die beschikken over een daarvoor voorziene installatie.